miercuri, 21 mai 2008

Sejur TURCIA


Sejur Turcia

Turcia reprezinta o imbinare armonioasa de mare, soare si orase antice scaldate in unica lumina mediteraneeana.
Riviera Antalyei ce a incantat milioane de calatori de-a lungul timpului ,cu cele mai frumoase si mai cunoscute dintre plajele Turciei, ofera nopti minunate si o bogatie a peisajelor care taie rasuflarea.
Partea vestica impresioneaza cu salbaticii Munti Taurus, si cu noile statiuni Phaselis, Camyuva, Goynuk, Tekirova, Kas, Kemer si Beldibi unde puteti petrece superbe vacante pe un taram al peisajelor de neuitat si al tarmurilor uşor modelate de mare.
Tot în aceasta regiune binecuvântata de natura se afla comorile antice lasate mostenire de licieni, greci şi romani.
O alta comoara a Turciei este insula Kusadasi sau Insula Pasarii , un oras-port la Marea Egee cunoscut din antichitate drept Neapolis, a inflorit sub cateva civilizatii: greaca, romana, venetiana, genoveza si otomana. Asezarea s-a bucurat intotdeauna de prosperitate economica, insa s-a aflat permanent în umbra maretului Efes.
Marcata la nord de Izmir iar la sud de Bodrum, statiunea Kusadasi este gazda ospitaliera a celor care vin sa se bucure atât de plajele generoase ce se intind pe o lungime de 30 de km, cat si de spectacolul marii, dar nu in ultimul rand sa contemple vestigiile orasului Efes. Windsurfingul, skiul nautic, plimbari cu barca si volei sunt doar cateva dintre activitatile pe care le puteti practica aici.
Bilete avion low cost

Niciun comentariu: